Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

JR 2009

Kausi aloitettiin aloitettiin Iiron osalta JR Stockerilla vaikka tallissa oli valmiina talvella hankittu JR Modifield auto. Tarkoituksena oli testata uutta autoa kauden aikana jossakin kilpailussa. Stockeri kuitenkin siirtyi ennen Alastaron EM kisaa uudelle omistajalle ja ainoa vaihtoehto oli ajaa loppukausi suunnitelmista poiketen uudella kalustolla.

EM kisoissa oli jännitys huipussaan nuoren miehen ensivedoilla, ekaan lähtöön kaasu rajoitettiin rankasti, ja se nyt meni paukkeen saattelemana hitaasti maaliin mutta seuraavaan lähtöön jo uskallettiin kaasua avata ja kulkua rajoitettiin ainoastaan kuristimella imusarjassa. Uuden tekniikan kanssa kilpailu meni lähinnä opiskeluksi, mutta hyvällä onnella Iiro ajoi itsensä semifinaaliin, tosin kilpailu keskeytettiin tähän OL onnettomuuden takia. 

Kauden loput kilpailut keskityttiin kaluston osalta opisteluun ja tekniikan ehjänä pitämiseen, Iiro sai rauhassa harjoitella ajamista ja etenkin uuden auton kanssa reaktion kohdilleen saamista, ilman sen suurempia paineita menestyksestä.

Sijoitus SM Cup 2009 oli Iirolla sija 5. mikä oli huomattavasti odotuksia parempi. Tästä on hienoa jatkaa kaudelle 2010.

Kiitokset kaikille kilpakumppaneille avuista uuden tekniikan opiskelussa. Erityiskiitos joteamin Jarille ohjeista ja auttamisesta juniorin ajattamisen ja tekniikan osalta!!!! Kiitos!

 

©2019 Team Laaksonen&Gestranius - suntuubi.com